Акции

3 Series 399

Основни карактеристики

Напон (V) 220-240
Види ги сите карактеристики

Цена

19,500.00ден 17,500.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

ОПИС
AR Blue Clean 399 е машина за перење со висок притисок со ладна вода, дизајнирана ефикасно да ја отстранува тврдата нечистотија од средни површини со ширина помала од 40-60 квадратни метри.

Со максимален притисок од 160 бари, максимална брзина на проток од 440 l/h и моќност од 2 kW, овој модел може да се користи неколку пати неделно за различни апликации: тој е совршена алатка за чистење мали предмети како што е мебелот за двор, порти и велосипеди, но и за чистење на поголеми простори како што се подови, скали и базени или за миење мотоцикл.

Машината е опремена и со вграден резервоар за детергент од 1,4 литри, кој директно го аспирира детергентот, што го олеснува користењето.

Машината за висок притисок AR Blue Clean 399 Home & Garden е исто така лесна за транспорт благодарение на количката со две гумени тркала и големата рачка, а има вкупна тежина од 18,5 килограми.
Неговата компактна големина овозможува да се чува на мал простор, додека пригодната макара на цревото го сместува притисочното црево долго 6 метри на едноставен и уреден начин.

Дополнителни информации

Напон (V)

220-240