Дом и градина

K 7 Full Control Plus

Основни карактеристики

Електрична енергија 1 / 50 / 230 (Ph/V/Hz)
Проток на вода Max 600 (l/h)
Работен притисок 20-160 / 2-max.16,0 (bar/MPa)
Површински ефект 60 м2/h
Max.температура на влезна вода до 60* (°C)
Моќност 2,1 (кW)
Види ги сите карактеристики

Цена

35,879.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.317-030.0

Опис

К7 е совршен за редовна употреба и за справување со голема нечистотија.

Како и за традиционалното чистење на големите автомобили, овој уред исто така може да се користи за чистење на други предмети, како камени ѕидови или велосипеди.

Уредот има мотор со исклучително високи перформанси со водено ладење.

Дополнителни карактеристики: Пиштол со брзо поврзување и лед дисплеј, 10 метри гумено црево за висок притисок за поголем работен радиус, Vario Power спреј цевка (VPS) за лесна регулација на притисокот на водата и цевка (ротирачка млазница) за отстранување на тврдокорните нечистотии. Метална пумпа која е сигурно заштитена од навлегување на честички од нечистотија со филтер за вода.


Опрема:

  • Пиштол за прскање со брза спојка
  • Високопритисно црево 10 m (гумено)
  • Тројна Високопритисна цевка (VPS)
  • Вграден филтер за водa
  • Тркала за движење
  • Мотор со водено ладење
  • Мека торба
  • Адаптер за градинарско црево

Дополнителни информации

Електрична енергија

1 / 50 / 230 (Ph/V/Hz)

Проток на вода

Max 600 (l/h)

Работен притисок

20-160 / 2-max.16,0 (bar/MPa)

Површински ефект

60 м2/h

Max.температура на влезна вода

до 60* (°C)

Моќност

2,1 (кW)

Тежина

17,9 (kg)

Димензии (L x W x H)

463 x 330 x 667 (mm)