Акции

DS 5.800

Основни карактеристики

Снага на мотор 900 (W)
Резервоар пластичен 2 L
Дијаметар на работа 10,2 m
Напон на струја (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Тежина без додатоци 7.5 kg
Димензии (L × W × H) 535 x 289 x 345 mm
Види ги сите карактеристики

Цена

24,500.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.195-213.0

Опис

Правосмукалки со воден филтер

Правосмукалка со иновативна технологија за филтрирање на вода што испорачува свеж издувен воздух што е прочистен на 99,5 проценти.

За разлика од конвенционалните правосмукалки со торба, DS 5.800*EU работи со помош на природна вода.

 Не само што подовите ќе бидат темелно исчистени, воздухот во просторијата ќе биде свеж и чист. Пријатната клима во собата е придобивка за сите, а не само за лица кои страдаат од алергија.

Мулти-фазен систем на филтрирање се состои од иновативен филтер за вода, интер-филтер што може да се мие и HEPA 12-филтер (EN1822: 1998).
Тој филтрира 99,5% од прашината од воздухот и обезбедува свеж, чист воздух и удобна внатрешна клима. Погоден за оние со алергии.

Дополнителни информации

Снага на мотор

900 (W)

Резервоар пластичен

2 L

Дијаметар на работа

10,2 m

Напон на струја (V/Hz)

220 – 240 / 50 – 60

Тежина без додатоци

7.5 kg

Димензии (L × W × H)

535 x 289 x 345 mm

Црево за вшмукување,

2.1 m