Дом и градина

Филтер за правосмукалка WD 4, WD 5, WD 5 P

Основни карактеристики

Види ги сите карактеристики

Цена

950.00ден 900.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 2.863-005.0