Дом и градина

FJ 6 Пеномат

Основни карактеристики

Пеномат за пена за сите модели K2-K7
Резервоар пластичен 0,6l
Компатибилност За стари пиштоли за активирање пред 2010 година (пиштол М, 96, 97): Потребен е адаптер
Види ги сите карактеристики

Цена

1,500.00ден 1,400.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 2.643-147.0

Опис

Опис
Пенестата млазница K foamrcher FJ6 обезбедува моќно дејство на пенење за лесно чистење на возилото. Може да се користи и за чистење градинарски мебел, обвивка, скалила, RV, патеки, wallsидови, патио, патеки, итн. Контејнерот FJ6 имa 0,6l.

За да го користите Kärcher FJ6, едноставно истурете детергент Kärcher директно во млазницата за пена, додадете вода (доколку користите концентриран детергент), закачете ја млазницата на пиштолот за миење притисок и нанесете ја пената.

Дозата на детергент лесно може да се прилагоди на млазницата од пена со помош на жолтото бирање одозгора. Нивото на млазот лесно може да се прилагоди како што се бара. Пенестата млазница FJ6 е компатибилна со сите мијалници под притисок на Kärcher K2-K5. Не е компатибилен со електрични подлошки K1700-K2000 или подлошки за притисок на гас.

Дополнителни информации

Пеномат

за пена за сите модели K2-K7

Резервоар пластичен

0,6l

Компатибилност

За стари пиштоли за активирање пред 2010 година (пиштол М, 96, 97): Потребен е адаптер