Дом и градина

Кеси за правосмукалка WD 4, WD 5, WD 5 P WD 6

Основни карактеристики

Види ги сите карактеристики
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 2.863-006.0