Акции

NT 90/2 Me Classic

Основни карактеристики

Види ги сите карактеристики

Цена

39,900.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.667-700.0

Опис

Без разлика дали е прашина, груба нечистотија или течности, моќниот NT 90/2 Me Classic има екстра голем 90-литарски контејнер за вакуумирање на големи количини нечистотија од сите видови и се карактеризира со лесно ракување.

Висококвалитетната, робусна влажна и сува правосмукалка е опремена со стандардна рачка за притискање и дополнителна робусна шасија со метални тркалца.

На машината е опремен и високо ефикасен филтер за касети и практично црево за одвод.