Продавница

NT 70/2 Me Classic

Основни карактеристики

Снага на мотор Мах. 2300 W
Проток на воздух max.: 2 х 53 l/s
Под притисок max.: 225 / 22.5 KPa
Волумен на резерварот 70 l
Тежина 18,5 kg
Должина на електричен кабел 7,5 m
Види ги сите карактеристики

Цена

38,900.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.667-306.0

Опис

Со својот 70-литарски контејнер, двомоторната NT 70/2 Me Classic влажна и сува правосмукалка може да вакуумира во големи количини влажна и груба нечистотија.

Со својата голема моќ на вшмукување и високо ефикасен филтер за касети, правосмукалката прави лесна работа од сите видови прашина, течности и груба нечистотија.

Уште повеќе, робусната правосмукалка е опремена со практично црево за одвод. Правосмукалката нуди извонредна подвижност благодарение на рачката за притискање и исклучително робусната шасија со метални тркалца.

Дополнителни информации

Снага на мотор

Мах. 2300 W

Проток на воздух

max.: 2 х 53 l/s

Под притисок

max.: 225 / 22.5 KPa

Волумен на резерварот

70 l

Тежина

18,5 kg

Должина на електричен кабел

7,5 m

Ниво на бучност

76 dB(A)

Димензии L x B x H

580×510×850 mm