Продавница

NT 40/1 Tact Te L

Основни карактеристики

Напојувачки напон (Ph/V/Hz) 1 / 220 - 240 / 50 - 60
Проток на воздух (l/s) 74
Вакуум (mbar/kPa) 273 / 27,3
Резервоар на контејнер (л) 40
Номинална влезна моќност (W) max. 1380
Тежина со пакување (кг) 19
Види ги сите карактеристики

Цена

55,000.00ден 49,950.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.148-311.0

Опис

Нашата влажна и сува правосмукалка NT 40/1 Tact Te е идеална машина за секој што му придава исто толку важност на големиот капацитет на контејнерот како што тоа го прави на висок степен на мобилност.

Неговиот цврст резервоар од 40 литри, кој лесно ги сместува сите видови прашина и нечистотија, од ситна до груба, како и течности, има и браник и издржливи метални тркалца. Во секое време можни се долги, непрекинати работни интервали.

Ова е особено обезбедено со извонредниот систем за чистење на филтерот Tact и рамниот набран филтер PES отпорен на влага. Новиот централен ротационен прекинувач за избор на поставката за вшмукување, бесконечно променливата контрола на брзината и интегрираниот штекер гарантираат удобно работење.

Компактните димензии на машината овозможуваат полесно ракување и транспорт; како опција е достапна и ергономска рачка за туркање, која може брзо да се состави или расклопи.

Без разлика дали во производствената хала, во работилницата или на лице место: сите оператори ќе имаат корист од широката и ново развиена палета на додатоци кои можат директно да се складираат или прицврстат на и во машината.

Дополнителни информации

Напојувачки напон (Ph/V/Hz)

1 / 220 – 240 / 50 – 60

Проток на воздух (l/s)

74

Вакуум (mbar/kPa)

273 / 27,3

Резервоар на контејнер (л)

40

Номинална влезна моќност (W)

max. 1380

Тежина со пакување (кг)

19