Продавница

NT 30/1 Ap L

Основни карактеристики

Снага на мотор 1380 W
Проток на воздух max. 74 l/s
Под притисок max: 254,0 KPa
Волумен на контејнерот 30 l
Должина на кабел 7,5 m
Ниво на бучава 70 dB (A)
Види ги сите карактеристики

Цена

32,500.00ден 31,000.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.148-221.0

Опис

Нашиот NT 30/1 Ap L е компактен, висококвалитетен влажен и сув правосмукалка од средната класа со полуавтоматско чистење на филтерот.

Правосмукалката е погодна за широк спектар на апликации, како што се чистење на ентериери на возила, отстранување на груба нечистотија и течности или машини и системи за вакуумирање.

Импресионира со својата исклучително добра моќ на вшмукување и високо ефикасно чистење на филтрите, што во комбинација дозволува дури и отстранување на средни количини на ситна прашина, дури и кога работите без вреќа за филтер.

Многу лесен за ракување преку централен ротационен прекинувач, уредот исто така импресионира со својата мала тежина и добро осмислено складирање за комплетно новоразвиените додатоци – веднаш до рамно дизајнирана глава која има дополнителни опции за врзување и овозможува поставување или прицврстување на кутија за алат .

Дополнителни информации

Снага на мотор

1380 W

Проток на воздух

max. 74 l/s

Под притисок

max: 254,0 KPa

Волумен на контејнерот

30 l

Должина на кабел

7,5 m

Ниво на бучава

70 dB (A)

Тежина

11,8 kg

Димензии (L × B × H) (mm)

525 x 370 x 560