Професионална опрема

SUPER LUX 200/15

Основни карактеристики

Работен притисок 200 bar
Проток на вода 900 l/h
Работна температура 0-140°
Напон струја (50 Hz) 400 V
Мотор снага 7,5 Hp
Димензии 1020 x 650 x 860 mm
Види ги сите карактеристики

Цена

235,000.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

Суперлукс
Врв на удобноста
Машина со привлечен и ергономски дизајн, таа е внимателна до најмалите детали за удобноста и задоволството на својот корисник.

Вниманието кон линиите и деталите не доаѓа на штета на моќноста и издржливоста, кои се супер комбинирани во неа за да понудат максимални перформанси против сите видови нечистотии.

Машината е на лагер

Дополнителни информации

Работен притисок

200 bar

Проток на вода

900 l/h

Работна температура

0-140°

Напон струја

(50 Hz) 400 V

Мотор снага

7,5 Hp

Димензии

1020 x 650 x 860 mm

Резервоар за гориво

14 litri

Тежина

135 kg