Акции

SPICE JET 150/15

Основни карактеристики

Работен притисок 150 bar
Проток на вода 900 l/h
Работна температура 0-140°
Напон струја (50 Hz) 400 V
Мотор снага 4 KW
Димензии 880 x 590 x 730 mm
Види ги сите карактеристики

Цена

179,000.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

Предводник на целиот асортиман за чистење ладна и на топла вода, таа е најкомплетната машина во линијата Алберти Интернешнл.

Опремен со најголем број на стандардни и интегрални опции, моделот New Star е совршен за оние кои сакаат да избегнат изненадувања и да ги добијат најдобро во сите околности.

Машината е на лагер

 

Дополнителни информации

Работен притисок

150 bar

Проток на вода

900 l/h

Работна температура

0-140°

Напон струја

(50 Hz) 400 V

Мотор снага

4 KW

Димензии

880 x 590 x 730 mm

Резервоар за гориво

14 litri

Тежина

118 kg