Продавница

KÄRCHER HDS 11/18-4 S FARMER

Основни карактеристики

Фази волти херци(Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Проток на вода 600 - 1100(l/h)
Работен притисок 30 – 180(bar)
Температура ( на снабдување12°C)80 – 155
Мотор снага 8(kW)
Потрошувачка на гориво 5,9 (kg/h)
Види ги сите карактеристики

Цена

299,999.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

Моќен и многу подвижен чистач под висок притисок во топла вода со високо ниво на комфор на операторот. Еколошки благодарение на еко функцијата (60 ° C), оптимизиран режач со турбо вентилатор и ограничувач на температурата на издувните гасови. 25 л Резервоарот за гориво.

Аксијална пумпа со три клипови со керамички клип. 4-пол, електрично ладен електричен мотор со 1400 вртежи во минута. 2 резервоари за детергент. Висока оперативна безбедност преку исклучување на електричната безбедности заштита од истекување.

Новиот лесен лесен пиштол со висок притисок со намалено држење и сила на активирање нуди исклучителна удобност при работа. Јасно структурирана контролна табла со приказ на сите работни состојби.
Двострано складирање со конци со спреј со закопчување и зачувување на млазницата. Шасија без корозија, отпорна на удари и удари и камин од не’рѓосувачки челик отпорен на топлина.

Многу подвижен благодарение на големите тркала,рициново вртење, помагало за вртење и рачка за притискање.

Дополнителни информации

Фази волти херци(Ph/V/Hz)

3 / 400 / 50

Проток на вода

600 – 1100(l/h)

Работен притисок

30 – 180(bar)

Температура

( на снабдување12°C)80 – 155

Мотор снага

8(kW)

Потрошувачка на гориво

5,9 (kg/h)

Должина на кабел

5(m)

Резервоар за гориво

25(l)

Тежина со додатоци

170(kg)

Димензии(L × W × H) (mm)

1330 x 750 x 1060