Најнови производи

Karcher HD 6/15-4 Classic

Основни карактеристики

Стапка на проток на вода (л/ч) 450/600
Работен притисок (бар / МПа) 70/150/7/15
Макс. притисок (бар) 190
Оптоварување на приклучокот (kW) 3,4kW
Тежина (со додатоци) 52кг
Димензии (L × W × H) 709мм/469мм/1000мм
Види ги сите карактеристики

Цена

69,500.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.367-306.0

Опис

Монофазен модел со максимална моќност и проток на вода од 600 l / h: HD 6 / 15-4 Classic е синоним за леснотија за користење, компактни димензии, лесен дизајн и висока ефикасност на чистење, како и профитабилност.

Висококвалитетните компоненти вградени во нашите машини за чистење под висок притисок овозможуваат континуирана употреба со импресивна издржливост. Машината исто така резултира со сервисна услужливост – сите релевантни делови се лесно достапни.

Импресивните опции за складирање нудат доволно простор за млазницата, високопритисната цевката и другите додатоци.


КАРАКЕРИСТИКИ И ПРЕДНОСТИ

Издржлива и стабилна
Дополнителни големи коленести вратила и приклучни шипки со робусни лагери. Керамички клипови за намалено абење и протекување на вода. Семеринзи со високи перформанси за подолго работно време.

Особено лесна за одржување
Широко отворање на капакот на машината за лесен пристап до сите компоненти за сервисирање и одржување. Голем фин филтер за вода за заштита на пумпата. Интегрирано складирање на млазницата.

Подобрени перформанси за чистење
Патентирани млазници Kärcher со моќност: до 40 проценти поголема сила на удар отколку вообичаените млазници. Покриеност со голема површина и темелно отстранување на нечистотијата.

Одлична подвижност
Големите тркала и ергономската рачка за туркање овозможуваат оптимално маневрирање на вртење и лесно ракување.
Преклопната рачка за туркање овозможува зачувување на просторот.

Дополнителни информации

Стапка на проток на вода (л/ч)

450/600

Работен притисок (бар / МПа)

70/150/7/15

Макс. притисок (бар)

190

Оптоварување на приклучокот (kW)

3,4kW

Тежина (со додатоци)

52кг

Димензии (L × W × H)

709мм/469мм/1000мм