Професионална опрема

HDS 8/18-4 C

Основни карактеристики

Снага на мотор 6 KW
Проток на вода 300-800 L/h
Работна температура 80 - 155 (°C)
Вид на струја (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Димензии (Д x Ш x В) (мм) 1060 x 650 x 920
Тежина во кг 119,4
Види ги сите карактеристики

Цена

261,000.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

Економија
еко! ниво на ефикасност – економично и еколошки, дури и за подолги периоди на употреба. Ја намалува потрошувачката на гориво и емисијата на CO2 за 20 проценти. Прецизна доза на детергент со функција за плакнење.

Кутија за додатоци што може да се заклучи за млазници, алати, итн. Кукиште за складирање на кабел за напојување и црево под висок притисок.

Интегриран држач за пиштол за транспорт.

 

Дополнителни информации

Снага на мотор

6 KW

Проток на вода

300-800 L/h

Работна температура

80 – 155 (°C)

Вид на струја (Ph/V/Hz)

3 / 400 / 50

Димензии (Д x Ш x В) (мм)

1060 x 650 x 920

Тежина во кг

119,4

Резервоар за гориво

15 L

Потрошувачка на гориво

5 (kg/h)