Акции

HDS 5/15 U

Основни карактеристики

Напојување (монофазна) 230 V/ 1~/ 50 Hz
Проток на вода 450 l/h
Работен притисок 150 bar / 11 Mpa
Max. Температура 80
Потрошувачка на енергија 2,7kW
Потрошувачка на гориво 2,4кг/ч
Види ги сите карактеристики

Цена

175,900.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.064-912.0

Опис

Модел за чистење со топла вода под притисок со конкурентна цена и „Исправен“ – Дизајн кој обезбедува добра мобилност и ергономија Лесен за ракување поради контролен панел со едно копче и простор за складирање на додатна опрема и високопритисно црево.


Карактеристики:

  • Иновативен “Исправен” дизајн со тркала за транспорт дури и по скали.
  • Со големите тркала лесен транспорт и по земја
  • Компактен дизајн кој штеди простор и за транспорта и за паркирање.
  • Непропуслива пумпа за гориво и кога е во лежачка полошба за транспорт.
  • Идеален за чистење помали возила.
  • Филтер за вода за заштита на пумпата од загадување и нечистотија
  • Лесно мопже да се отстрани надвор.

Дополнителни информации

Напојување (монофазна)

230 V/ 1~/ 50 Hz

Проток на вода

450 l/h

Работен притисок

150 bar / 11 Mpa

Max. Температура

80

Потрошувачка на енергија

2,7kW

Потрошувачка на гориво

2,4кг/ч

Резервоар за гориво

6,5л

Тежина

74кг