Продавница

HDS 13/20-4 S

Основни карактеристики

Фази волти херци(Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Проток на вода 600 - 1300
Работен притисок 30 - 200(bar)
Температура ( на снабдување12°C)80 - 155
Мотор снага 9.3(kW)
Потрошувачка на гориво 8.3 (kg/h)
Види ги сите карактеристики

Цена

390,000.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.071-927.0

Опис

Не е можно повеќе напојување во супер класата за чистење под висок притисок во топла вода од Kärcher: HDS 13 / 20-4 S е најмоќната машина што можеме да ја понудиме. Големата стапка на проток на вода дозволува работа со ланце со два прскања, што ја поедноставува и забрзува обемната работа.

Пиштолот за активирање EASY! Force HP ја користи силата на повлекување на млазот под висок притисок за да ја намали силата на задржување на операторот на нула. Машината е многу ефикасна и исто така дава импресивни резултати за чистење благодарение на различни иновативни карактеристики на опрема, како што се еко!

Режим на ефикасност, сервисен прекинувач за регулирање на тврдоста на водата, турбо вентилаторот, прецизно средство за дозирање на средството за чистење, оптимизиран инженеринг на горилникот , високата ефикасност на пумпата и последно, но не и последно, патентираната технологија на млазницата.

Друг белег е големиот LED дисплеј преку кој нивото на полнење на горивото и средството за чистење и грижата за системот можат практично да се читаат во секое време. Исто така, леснотијата на користење, паметниот концепт за мобилност, како и лесниот пристап до сите релевантни компоненти, го олеснуваат работењето, транспортот и услужната работа за корисникот.

Дополнителни информации

Фази волти херци(Ph/V/Hz)

3 / 400 / 50

Проток на вода

600 – 1300

Работен притисок

30 – 200(bar)

Температура

( на снабдување12°C)80 – 155

Мотор снага

9.3(kW)

Потрошувачка на гориво

8.3 (kg/h)

Должина на кабел

5(m)

Резервоар за гориво

25(l)

Тежина со додатоци

188,5(kg)

Димензии(L × W × H) (mm)

1330 x 750 x 1060