Продавница

HDS 12/18-4 S

Основни карактеристики

Фази волти херци(Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Проток на вода 600 - 1200(l/h)
Работен притисок 30 - 180(bar)
Температура ( на снабдување12°C)80 - 155
Мотор снага 8,4(kW)
Потрошувачка на гориво 7,7 (kg/h)
Види ги сите карактеристики

Цена

319,999.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.071-914.0

Опис

HDS 12 / 18-4 S: оваа машина за почетно ниво во супер класата на средства за чистење под висок притисок на топла вода Kärcher се карактеризира со висока стапка на проток на вода, што значи дека може да се ракува дури и со втора носач за прскање.

Пиштолот за активирање EASY! Force HD ја користи силата на повлекување на млазот под висок притисок, со што ја намалува силата на задржување на операторот на нула. Чистачот под висок притисок е интуитивен за работа и транспорт, и благодарение на режимот еко! Ефикасност, оптимизирано инженерство на горилникот и прецизно дозирање на средството за чистење, тој е исто така високо ефикасен и еколошки.

Патентираната технологија на млазницата, 3-клипната аксијална пумпа со керамички клипови и турбо вентилаторот, меѓу другите карактеристики, обезбедуваат извонредни перформанси за чистење, додека безбедноста во работењето е гарантирана во секое време со прецизно следење на издувните гасови.

Робусната шасија отпорна на корозија исто така може лесно да издржи тешки апликации и е едноставна и лесна конструкција. Ова овозможува лесен пристап до сите важни компоненти и гарантира дека оперативните податоци секогаш можат лесно да се обноват.

Висока ефикасност
Во режим на еко! Ефикасност, машината работи во најекономичен температурен опсег (60 ° C) – со полн проток на вода.
Циклусите на горилникот се оптимизирани за да се намали потрошувачката на гориво за 20% во споредба со работата со полн товар.
Доверливост
Мекиот систем за амортизација (SDS) ги компензира вибрациите и врвовите на притисокот во системот со висок притисок.
Голем, лесно достапен филтер за вода за заштита на пумпата од нечистотија во водата.
Оперативните податоци на машината (времетраење на употребата и потребните интервали на услуги) може да се добијат.
Максимална ефикасност
Високо ефикасна, испробана и тестирана технологија на горилникот.
Четири полен електричен мотор со аксијална пумпа со три клипови.
Складирање
Пространа преграда за складирање, на пр. за средства за чистење, ракавици или алатки.
На лесен дострел за оператори од лева рака / од десна рака и идеален за работа со копче со два спреј
Единица за дозирање на средството за чистење
Прецизен вентил за дозирање обезбедува мала потрошувачка.
Лесно менување помеѓу резервоарите за детергент 1 и 2.
Исплакувањето се одвива автоматски во 0 позиција.
Заштедете време и напор: ЛЕСНО! Присилувајте пиштол под висок притисок и ЛЕСНО! Заклучете ги спојките со брзо ослободување.
Конечно без напор: ЛЕСНО! Присиле пиштол под висок притисок.

Дополнителни информации

Фази волти херци(Ph/V/Hz)

3 / 400 / 50

Проток на вода

600 – 1200(l/h)

Работен притисок

30 – 180(bar)

Температура

( на снабдување12°C)80 – 155

Мотор снага

8,4(kW)

Потрошувачка на гориво

7,7 (kg/h)

Должина на кабел

5(m)

Резервоар за гориво

25(l)

Тежина со додатоци

175,1(kg)

Димензии(L × W × H) (mm)

1330 x 750 x 1060