Продавница

HD 9/20-4 Classic

Основни карактеристики

фази напон херци(Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Проток на вода(l/h) 520 - 900
Работен притисок(bar) 70 - 200
Мотор снага(kW) 6,9
Тежина со додатоци(kg) 56
Димензии(L × W × H) (mm) 709 x 469 x 1000
Види ги сите карактеристики
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.367-308.0

Опис

Чистачот за висок притисок HD 9 / 20-4 Classic е најмоќниот модел во серијата HD Classic. Машината работи со трифазна електрична енергија, има импресивна брзина на проток на вода од 900 l / h и се залага за висока издржливост.

Сите компоненти се дизајнирани за континуирана употреба. Интуитивната работа, компактните димензии и малата тежина гарантираат удобно ракување.

Чистачот под висок притисок нуди доволен простор за чување на млазницата, врвката и другите додатоци на бродот. HD 9 / 20-4 Classic е исто така импресивен во однос на ефикасноста: намаленото време на чистење обезбедува плус за профит.

Услужноста е дополнителен бонус. Машината нуди лесен пристап до сите релевантни делови на машината.

Дополнителни информации

фази напон херци(Ph/V/Hz)

3 / 400 / 50

Проток на вода(l/h)

520 – 900

Работен притисок(bar)

70 – 200

Мотор снага(kW)

6,9

Тежина со додатоци(kg)

56

Димензии(L × W × H) (mm)

709 x 469 x 1000