Професионална опрема

HD 7/18-4 Classic

Основни карактеристики

фази волти херци(Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Проток на вода (l/h) 520 - 700
Работен притисок 70 - 180(bar)
Мотор снага 4,9(kW)
Тежинина со додатоци 56(kg)
Димензии(L × W × H) (mm) 709 x 469 x 1000
Види ги сите карактеристики

Цена

88,000.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.367-307.0

Опис

HD 7 / 18-4 Classic има трифазен мотор со високи перформанси и ги завршува сите основни задачи за чистење со проток на вода од 700 l / h.

Висококвалитетни компоненти обезбедуваат максимална сигурност и издржливост. Машината со мала одржливост и пријателска за услуги овозможува совршен пристап до сите важни компоненти.

Намаленото време на чистење гарантира висок степен на профитабилност со совршени резултати за чистење. Машината има интуитивно работење и затоа е особено лесна за корисниците.

Компактните димензии и малата тежина придонесуваат и за едноставно ракување со средството за чистење под висок притисок. Обезбеден е голем простор за складирање на концесот, млазницата и другите додатоци.

Дополнителни информации

фази волти херци(Ph/V/Hz)

3 / 400 / 50

Проток на вода (l/h)

520 – 700

Работен притисок

70 – 180(bar)

Мотор снага

4,9(kW)

Тежинина со додатоци

56(kg)

Димензии(L × W × H) (mm)

709 x 469 x 1000