Препорачани производи

HD 7/17 M Plus

Основни карактеристики

Проток на вода (l/h) 700
Работен притисок (bar/MPa) 170/17
Високопритисно црево (m) 10
Приклучна сила (kW) 4,2
Вид на струја (Ph/V/Hz) 3/400/50
Види ги сите карактеристики
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.151-932.0

Опис

Сигурен и моќен, компактен и мобилен: нашите чистач под висок притисок со ладна вода HD 17/07 М на AC мотор комбинира издржливост, исклучителна практичност, максимална флексибилност и удобна работа.

Високо ефикасен уред, кој е дизајниран за работа во вертикална и хоризонтална положба. Работа без замор и лесна подготовка овозможи EASY!Force пиштолот за висок притисок кој користи реакција на силата од висок притисок да ја намали силата на држење на нула.

EASY!Lock затворачи овозможуваат пет пати побрзо ракување во споредба со конвенционалните спојници, без губење на стабилноста и долговечноста. Благодарение на новата технологија на пумпи, енергетска ефикасност и чистење, ефектот е зголемен за околу 20 проценти.

Како компонентите под притисокот нема да бидат оштетен во стенд-бај режим, интегрирано е ефикасно автоматско ослободување на притисокот.


Оптимално за автоперални, мал возен парк, мали погони и сите други кои сакаат да бидат мобилни на работа: практични и моќни машини за чистење со ладна вода под висок притисок.

HD 7/17 M Mobile High Pressure Cleaner има робусна аксијална пумпа со три клипови засилени со нерѓосувачки челик, со автоматско намалување на притисокот и сигурен трифазен мотор.


Опрема

  • Рачен пиштол за прскање, EASY!Force
  • Високопритисно црево, 10 m
  • Високопритисна цевка 840 mm
  • Електрична млазница
  • Вртлива млазница
  • Прекинувач за притисокот

Дополнителни информации

Проток на вода (l/h)

700

Работен притисок (bar/MPa)

170/17

Високопритисно црево (m)

10

Приклучна сила (kW)

4,2

Вид на струја (Ph/V/Hz)

3/400/50