Продавница

HD 5/15 C PLUS *EU

Основни карактеристики

Фази струја херци 1 / 230 / 50 Ph / V / Hz
Проток на вода 500 l/h
Работен притисок 150 / bar
Мотор снага 2.8 kW
Должина на кабел 5 m
Тежина со додатоци 25.7 kg
Види ги сите карактеристики

Цена

58,500.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.520-931.0

Опис

Компактниот, лесен и разноврсен чистач под висок притисок со ладна вода HD 5/15 C Plus импресионира со својата одлична подвижност и е погоден и за стоење и за лежење. Уредот е опремен со паметно складирање на додатоци и ветува долг век на траење благодарение на месинг главата на цилиндарот и автоматското олеснување на притисокот.

Во исто време, тој исто така може да убеди со нови иновативни случувања кои одржливо ја зголемуваат удобноста во работата за корисникот, овозможувајќи работа без замор и поставување и демонтирање заштедено време.

Пиштолот EASY! Force при висок притисок ја користи силата на повлекување на млазот под висок притисок и со тоа ја намалува силата на задржување на нула, додека прицврстувачите за брзо ослободување на EASY! Lock овозможуваат пет пати побрзо ракување од конвенционалните врски со завртки, без да се жртвува цврстината и издржливоста. Целосен кохерентен пакет опрема за одлични резултати за чистење, со високо ниво на удобност и долг век на траење.

Дополнителни информации

Фази струја херци

1 / 230 / 50 Ph / V / Hz

Проток на вода

500 l/h

Работен притисок

150 / bar

Мотор снага

2.8 kW

Должина на кабел

5 m

Тежина со додатоци

25.7 kg

Димензии(L x W x H)

380 / 360 / 930 mm