Акции

K 130

Основни карактеристики

Работен притисок 130 bar
Проток на вода 480 l/h
Работна температура 0-70°
RPM 2800 gpm
Напон струја (50 Hz) 220 V
Мотор снага 2 KW
Види ги сите карактеристики

Цена

115,000.00ден 95,850.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

К 130
Машина под висок притсок на ладна и на топла вода греењето на нафта.
Практичен, удобен за носење, не обемен.

Монофазен за мали сервиси и работилници.

Лесно се прилагодува на секоја ситуација и нуди одлични перформанси против сите видови нечистотија.

Овој модел се нарачува

Дополнителни информации

Работен притисок

130 bar

Проток на вода

480 l/h

Работна температура

0-70°

RPM

2800 gpm

Напон струја

(50 Hz) 220 V

Мотор снага

2 KW

Димензии

440 x 750 x 720 mm

Резервоар за гориво

14 litri

Тежина

62 kg