Акции

CW 15/ 200

Основни карактеристики

Фази Напон Херци (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Проток на вода(l/h) 520 - 900
Работен притисок(bar) 200 бари
Мотор снага(kW) 7,5 КС
Тежина со додатоци(kg) 54 кг
Види ги сите карактеристики

Цена

78,499.00ден 67,650.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

CW

Општи карактеристики

  • Цврста рамка и куќиште од нерѓосувачки челик
  • Пумпа со 3 керамички клипови
  • Глава на месинг пумпа
  • Електричен мотор со термичка заштита
  • Прилагодување на притисокот
  • Спој кој е вграден во моторот
  • Црево за висок притисок 10 MT
  • Пиштол
  • Млазница со висок притисок

Дополнителни информации

Фази Напон Херци (Ph/V/Hz)

3 / 400 / 50

Проток на вода(l/h)

520 – 900

Работен притисок(bar)

200 бари

Мотор снага(kW)

7,5 КС

Тежина со додатоци(kg)

54 кг