Акции

9 Series 970

Основни карактеристики

Напон 380 V
Проток на вода 900 L/h
Работен притисок 200 бари
Должина на црево 10 M
Мотор снага 7,4 KW
Тежина 52.2 kg
Види ги сите карактеристики

Цена

95,400.00ден 86,100.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 14504

Опис

ОПИС
Машина за миење под висок притисок со триплекс пумпа со керамички клипови и систем за поврзувачка рачка.

Автоматски сигурносен вентил со исклучување под притисок на главата на пумпата.

Трифазен индукциски мотор со термички заштитник..Прилагодување на притисокот. Манометар.

Вградено вшмукување детергент. Прилагодлив инјектор за детергент.

Должина на електричен кабел 5 m.

Дополнителни информации

Напон

380 V

Проток на вода

900 L/h

Работен притисок

200 бари

Должина на црево

10 M

Мотор снага

7,4 KW

Тежина

52.2 kg

Димензии

705 × 540 × 720 cm