Акции

14 Series 1475

Основни карактеристики

Максимален притисок 280 бари
Проток на вода 720 [l/h]
Моќност на моторот 6,5 [HP] 4,1 [kW]
Вртежи во минута rpm 3400
Тежина 34,7 [Kg]
Види ги сите карактеристики

Цена

125,780.00ден 110,700.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

ОПИС
Машина за перење под притисок на бензински мотор опремена со количка комплетна со рачка со две пневматски тркала на надувување и стапала против вибрации.

Клипна пумпа со систем за поврзување на шипката и рачката.Автоматски бајпас вентил.

Регулација на притисокот.Термички вентил.Вградено вшмукување детергент.

Моторизирана Honda, со сензор за недостаток на масло.

Нивоата на маслото што може да се проверат.Исцедете ги приклучоците и отворите за да го олесните

одржувањето и промената на маслото.Филтер за вода што може да се прегледа.

RRV D 1
Триплекс пумпа со керамички клипови и систем за поврзувачка прачка со глава на месинг пумпа

Калени клипови од нерѓосувачки челик.Автоматски бајпас вентил со празнење на притисокот на главата на пумпата

Пумпа за директно спојување со бензински мотор. Вшмукување на влезната вода од резервоарот со функција за самовшмукување

Дополнителни информации

Максимален притисок

280 бари

Проток на вода

720 [l/h]

Моќност на моторот

6,5 [HP] 4,1 [kW]

Вртежи во минута

rpm 3400

Тежина

34,7 [Kg]