Акции

14 Series 1450

Основни карактеристики

Максимален притисок 170 бари
Проток на вода 840 [l/h]
Моќност на моторот 6,5 [HP] 4,1 [kW]
Вртежи во минута rpm 3400
Види ги сите карактеристики

Цена

98,750.00ден 86,100.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

ОПИС
Машина за перење под притисок на бензински мотор опремена со количка на две тркала со гуми, рачка и стапала против вибрации.

Клипна пумпа со високи перформанси со систем за поврзување.

Автоматски бајпас вентил. Прилагодување на притисокот. Термички вентил.

Вградено вшмукување детергент.Придвижуван од мотор на Хонда со сензор за ниско ниво на масло.

Нивоата на маслото што може да се проверат.Испуштајте ги приклучоците и отворите за празнење за да го олесните одржувањето и менувањето на маслото.

Филтер за вода што може да се прегледа.Решенија за заштеда на простор

Дополнителни информации

Максимален притисок

170 бари

Проток на вода

840 [l/h]

Моќност на моторот

6,5 [HP] 4,1 [kW]

Вртежи во минута

rpm 3400