Акции

10 Series 1004K

Основни карактеристики

Напон 380 V
Проток на вода 900 L/h
Работен притисок 150 бари
Должина на црево 10 M
Мотор снага 5 KW
Тежина 37.6 kg
Види ги сите карактеристики

Цена

67,850.00ден 59,900.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

ОПИС
Професионална машина за перење под висок притисок со две тркала со рачка.

Клипна пумпа со високи перформанси со систем за поврзувачка рачка и глава на пумпа од месинг.

Автоматски бајпас вентил со празнење на притисок во главата на пумпата. Контрола на рачка со старт стоп  за

целосно исклучување на машината за перење под висок притисок (TSS).

Трифазен индукциски мотор со термички заштитник.

Прилагодување на притисокот, манометар и вградено вшмукување детергент.

Филтер за вода и должина на електричен кабел 5m.

Дополнителни информации

Напон

380 V

Проток на вода

900 L/h

Работен притисок

150 бари

Должина на црево

10 M

Мотор снага

5 KW

Тежина

37.6 kg

Димензии

460 × 460 × 810 cm