Најнови производи

SGV 6/5

Основни карактеристики

Моќ на греење 3000 W
Волумен на резервоарите (l) 5 - 5
Должина на кабелот 7,5 m
Притисок на пареа 6 bar
Температура на котелот 165 * C
Напон 220 - 240
Види ги сите карактеристики

Цена

264,880.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.092-000.0

Опис

Правосмукалката со пареа SGV 6/5 убедува со многуте апликации. Само-објаснувачки симболи го прават уредот лесен за разбирање и со тоа и лесен за ракување. Прекинувачот Easy Operation и ергономската рачка со контроли на функциите на напарување и вшмукување обезбедуваат, по кратки инструкции брзо и флексибилно работење и лесна примена. Опремата заштитена од нечистотија можат да се чува директно на уредот, и на тој начин уредот е секогаш на дофат на Вашите прсти.

Правосмукалка со пареа и влажна/сува правосмукалка во еден: Прилагоден за корисниците SGV 6/5 ви овозможува да прскате со пареа (напарувате) и да ја вшмукате кондензираната вода во исто време. Со интегриран дел за складирање на опремата.


Опрема:

  • Црево за вшмукување на пареа со рачка
  • 2 × парни цевки
  • Млазница за подот
  • Рачна млазница
  • Материјал за контејнер, пластика
  • Кутија, не’рѓосувачки челик.

Дополнителни информации

Моќ на греење

3000 W

Волумен на резервоарите (l)

5 – 5

Должина на кабелот

7,5 m

Притисок на пареа

6 bar

Температура на котелот

165 * C

Напон

220 – 240

Фреквенција

50 Hz

Тежина без додатоци

39 kg

Tежина со вклученo пакување

46,82 kg

Димензии (L × W × H)

640 x 495 x 965 mm