Акции

SG 4/4

Основни карактеристики

Грејач снага 2300(W)
Резервоар за свежа вода 4(l)
Должина на кабел 7,5(m)
Притисок 4(bar)
Температура мах 145(°C)
Напон 220 - 240(V)
Види ги сите карактеристики

Цена

85,950.00ден 78,950.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.092-104.0

Опис

SG 4/4 е компактен и робустен чистач на пареа кој воодушевува со одличните перформанси и сертифицираната дезинфекција *.

Благодарение на притисокот на пареа од 4 бари, се постигнува оптимален ефект на чистење. Регулацијата на волуменот на пареата во чекор и функцијата VapoHydro (регулирање на чекорот на сатурацијата на пареата) овозможуваат совршено прилагодување на уредот кон соодветната задача за чистење.

Системот со 2 резервоари може да се наполни трајно и овозможува брзо време на загревање, како и непречена работа. Приказот на температурата исто така помага да се постигнат оптимални резултати за чистење.

Уредот може да се користи универзално и чисти без никакви хемикалии. Обемниот пакет опрема вклучува, меѓу другото, две подни млазници (за абразивно и хигиенско чистење), интегриран оддел за складирање додатоци, интегрирана кука за кабел и држач за цевки за складирање на заштеда на простор.

Систем со 2 резервоари
Резервоарот за свежа вода може трајно да се наполни бидејќи котелот и резервоарот се одделени едни од други.

Бидејќи само дел од вкупниот волумен се загрева, се создава постојан модел на пареа за кратко време.

Со вкупен волумен над 4 литри, SG 4/4 може да се користи многу долго време без повторно полнење.

Благодарение на VapoHydro, јачината на пареата може постојано да се прилагодува на соодветната задача за чистење.

Покрај притисокот на пареата, сатурацијата може и континуирано да се прилагодува од полна пареа во топла вода.

Со млазот за топла вода,  нечистотија  може ефикасно да се исчисти .

Преграда за складирање додатоци
Интегрираниот простор за складирање овозможува складирање на разни додатоци.

Особено малите делови секогаш се чуваат безбедно и не се губат.

Дури и цевките може да се постават на задниот дел од уредот.

Дополнителни информации

Грејач снага

2300(W)

Резервоар за свежа вода

4(l)

Должина на кабел

7,5(m)

Притисок

4(bar)

Температура мах

145(°C)

Напон

220 – 240(V)

Фреквенција (Hz)

50 – 60(Hz)

Тежина со додатоци

11,2(кг)

Димензии (L × B × H)

475 x 320 x 275(mm)