Акции

POWER STEAM 6.3 ER P

Основни карактеристики

Макс моќност 4250W
Максимална потрошувачка на енергија 3100W
Вакуумска моќност ном 1100W
Капацитет на контејнер 25l
Корисен капацитет на котелот 3l
Амперa 14A
Види ги сите карактеристики

Цена

120,000.00ден 95,500.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 14111210001

Опис

Енергетски генератори на пареа со автоматско (надворешно) полнење на вода се издвојуваат за иновативниот и привлечен дизајн, леснотијата на користење и пред се за извонредните перформанси.

Големата моќност на отпор, работниот притисок од 6 бари заедно со моторот од 1250 W vac гарантираат врвни перформанси. Високиот капацитет на резервоарот за вода (8 l) обезбедува до 4 часа време на работа без прекин.

Високата температура на работа на пареа (машината може да достигне до 175 ° C) и обложените отпори од не’рѓосувачки челик (ниска порозност, поголема отпорност на варовник) го комплетираат сетот на извонредни технички карактеристики што ја прават оваа машина нешто уникатно на пазарот.

Достапно и во пластична и во нерѓосувачки челик верзии и со широк спектар на стандардни и опционални додатоци.

Дополнителни информации

Макс моќност

4250W

Максимална потрошувачка на енергија

3100W

Вакуумска моќност ном

1100W

Капацитет на контејнер

25l

Корисен капацитет на котелот

3l

Амперa

14A

Капацитет на резервоарот за надворешно полнење

8l

Притисок

6bar

Температура

175°C

Рејтинг на проток на воздух

71l/s

Вакуум

235mbar

Напојување

220V-50/60Hz

Кабел за напојување

10m

Тежина (без додатоци)

19Kg

Димензии

760x390x900mm