Акции

SB 143 L 10

Основни карактеристики

Ширина на четка 430mm
Вртежи 154rpm
Напон 220 - 240V
Херци 50Hz
Мотор снага 1000W
Ниво на звук 54dbA
Види ги сите карактеристики

Цена

70,725.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

Модел со дијаметар од 430 mm, кој благодарение на ефикасната комбинација на мотор, тежина и брзина, се прилагодува на секоја работа за чистење и подготовка.

Самиот робустен индукциски мотор обезбедува долг работен век и високи перформанси. Двојна заштита од ненамерно вклучување. Пренос: Сателитската и планетарната опрема гарантираат максимални перформанси, долг работен век и тивко работење.

Рачка од најновата генерација, што е резултат на совршена синтеза на голема цврстина, ергономија, безбедност и иновативен дизајн. Л10: Основен модел со маневрирање и разноврсност. L13:

Верзија со мотор со зголемена моќност за особено напорна работа под тешки услови. L16: верзија со мотор со голема моќност што оптимизира употреба на специјални додатоци како што се тркала за мелење, стругалки и шкурка. L22: модел со моќност на моторот од 3 КС овозможува негово користење во високо професионални области за исклучително тешка работа.

Дополнителни информации

Ширина на четка

430mm

Вртежи

154rpm

Напон

220 – 240V

Херци

50Hz

Мотор снага

1000W

Ниво на звук

54dbA

Кабел

12m

Тежина

41Kg

Димензии(L x B x H)

1200x542x430mm