Акции

Puzzi 8/1 C

Основни карактеристики

Максималено чистење 18 (m2/h)
Проток на воздух на смукање 61 (l/s)
Вакум на смукање 236 / 23,6 (mbar/ kPa)
Проток на течност 1 (l/min)
Притисок на прскање 1 / 2,5 (bar)
Резервар за чиста/валкана вода 8 / 7 (l)
Види ги сите карактеристики

Цена

47,000.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.100-225.0

Опис

KÄRCHER Puzzi 8/1 C е Моќна и компактна машина за чистење на помали текстилни површини, тапациран мебел и ентериери на возила. Најдобри резултати на собирање на влага во однос на сите споредливи конкурентни производи.

Kärcher машини за длабинско чистење на сите видови на текстилни површини – од тепих па до ентериери на возила. Цврста конструкција напредна технологија, оптимални перформанси и широка палета на додатоци со кои машината може да се користи за чистење на бројни  апликации.


Карактеристики и предности:

 • Лесната конструкција и големи рачки овозможуваат лесен транспорт, со само една рака
 • Куќиште направено од цврста пластика полипропилен,издржлива на удари и рѓосување. Ја прави машината лесна за носење.
 • Приклучниот кабел, рачните алати и цревото за прскање се складираат на смата машина
 • Прекинувачи за вакуум и за мотор за пумпа може да се вклучувааат и исклучуваат независно
 • Прекинувачите може да бидат вклучувани со нога
 • Одделни резервари за чиста и валкана вода
 • Тестирано- континуирано работи во две фази: бајпас вшмукување со високи перформанси и голема моќ на вшмукување каде преостанува малку влага (се суши по природен пат)
 • Алатка со видлив дисплеј на смукање (се гледа процесот на смукање)

Опрема:

 • Двојно црево за екстракција на средство за чистење и смукање 2,5 м
 • Рачна алатка ( за тапациран мебел, ентериери на возила и слично)
 • Приклучен електричен кабел 7,5 м
 • Тапцир алатка

Дополнителни информации

Максималено чистење

18 (m2/h)

Проток на воздух на смукање

61 (l/s)

Вакум на смукање

236 / 23,6 (mbar/ kPa)

Проток на течност

1 (l/min)

Притисок на прскање

1 / 2,5 (bar)

Резервар за чиста/валкана вода

8 / 7 (l)

Сила на моторот на смукалката

1200 (W)

Сила на моторот на пумпата

40 (W)

Фреквенција

1 / 50 / 230 (hz) Волтажа (V)

Тежина

9,9 (kg)

Димензии (L × W × H)

530 х 330 х 445 (mm)