Акции

PUZZI 10/1 *EU

Основни карактеристики

Сила на мотор 1250 W
Сила на пумпа 40 W
Напон 220 / 240 V
Херци 50 / 60 Hz
Тежина 10,5 (kg)
Проток на вода 1 (l/min)
Види ги сите карактеристики

Цена

47,900.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.100-130.0

Опис

Puzzi 10/1 со тапацирна млазница и подна млазница е особено погоден за хигиенско и ефикасно чистење на мали и средни области.

Со притисок на прскање од 1 бар, уредот за вадење спреј обезбедува нежно длабоко чистење на текстилните површини и дава убедливи резултати, особено при чистење на тапацири и теписи.

Благодарение на тесната подна млазница, уредот е идеален и за употреба во ограничени простори. И, благодарение на флексибилната вшмукувачка усна, дури и многу обраснатата површина може да се исчисти без никакви проблеми.

Уредот за вадење спреј е опремен со интегрирана кука за кабел и фиксација за рачна алатка и цевка за вшмукување.

Дополнителни информации

Сила на мотор

1250 W

Сила на пумпа

40 W

Напон

220 / 240 V

Херци

50 / 60 Hz

Тежина

10,5 (kg)

Проток на вода

1 (l/min)

Притисок

1(bar)

Димензии

690 x 325 x 440 (L × B × H) (mm)