Акции

POWER EXTRA 7 P

Основни карактеристики

Напон струја 220-240 V~ 50/60 Hz
Снага на мотор 1250W
Тежина 11Kg
Децибелост бучавост 60 db(A)
Резервоар за свежа вода 7 l
Вакум бар 235mbar
Види ги сите карактеристики

Цена

24,500.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

Компактен модел за чистење, миење и сушење на секој вид текстилна површина.

Верзијата I е опремена со контејнер од не’рѓосувачки челик. Авто верзијата е опремена со алат за тапацир спреј-екс и пред сè црево за прскање од 6 m (40 Ø) за чистење на ентериерите на автомобилот без никаков напор (дури и на помалку достапните области).

Опремено со моќна пумпа: 28 W, стапка на прскање вода 0,95 l / min, притисок 4 бари 7 литри капацитет на резервоарот за раствор (резервоар за раствор што може да се отстрани). Одделена контрола на пумпата.

Дополнителни информации

Напон струја

220-240 V~ 50/60 Hz

Снага на мотор

1250W

Тежина

11Kg

Децибелост бучавост

60 db(A)

Резервоар за свежа вода

7 l

Вакум бар

235mbar

Димензии

500x380x485 mm