Акции

WURT Професионална машина за длабинско чистење

Основни карактеристики

Максималено чистење 18 (m2/h)
Проток на воздух на смукање 61 (l/s)
Вакум на смукање 236 / 23,6 (mbar/ kPa)
Проток на течност 1 (l/min)
Притисок на прскање 1 / 2,5 (bar)
Резервар за чиста/валкана вода 8 / 7 (l)
Види ги сите карактеристики

Цена

35,500.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

Mашини за длабинско чистење на сите видови на текстилни површини – од тепих па до ентериери на возила. Цврста конструкција напредна технологија, оптимални перформанси и широка палета на додатоци со кои машината може да се користи за чистење на бројни  апликации.

Карактеристики и предности:

  • Лесната конструкција и големи рачки овозможуваат лесен транспорт, со само една рака
  • Куќиште направено од цврста пластика полипропилен,издржлива на удари и рѓосување. Ја прави машината лесна за носење.
  • Приклучниот кабел, рачните алати и цревото за прскање се складираат на смата машина
  • Прекинувачи за вакуум и за мотор за пумпа може да се вклучувааат и исклучуваат независно
  • Прекинувачите може да бидат вклучувани со нога
  • Одделни резервари за чиста и валкана вода
  • Тестирано- континуирано работи во две фази: бајпас вшмукување со високи перформанси и голема моќ на вшмукување каде преостанува малку влага (се суши по природен пат)
  • Алатка со видлив дисплеј на смукање (се гледа процесот на смукање)

Дополнителни информации

Максималено чистење

18 (m2/h)

Проток на воздух на смукање

61 (l/s)

Вакум на смукање

236 / 23,6 (mbar/ kPa)

Проток на течност

1 (l/min)

Притисок на прскање

1 / 2,5 (bar)

Резервар за чиста/валкана вода

8 / 7 (l)

Сила на моторот

1200 (W)

Сила на пумпата

40 (W)

Фреквенција

1 / 50 / 230 (hz) Волтажа (V)

Тежина

9,9 (kg)

Димензии (L × W × H)

530 х 330 х 445 (mm)