Продавница

ROUND 45 E 55 TOUCH

Основни карактеристики

Ширина на чистење 530mm
Продуктивност на чистење / Практично) 2120 - 1060m²/h
Напојување 230 V - 50 Hz
Мотор на четка 1360W
Брзина на моторот 170rpm
Вакум на моторот 600W
Види ги сите карактеристики

Цена

215,000.00ден 195,000.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

Дискова машина 45 Е 55 Допир

Дискова 45 E 55 TOUCH е реномиран фен за чистење Ghibli & Wirbel. Иновативниот и функционален дизајн гарантира вистинска ергономија и удобност во секојдневните активности.

Техничките карактеристики и иновациите на високо ниво – двојниот притисок на четката – го прават дискот 45 нешто уникатно во својот сегмент од пазарот, идеално за ефективни резултати за чистење во секој вид под / околина.

Дисковата машина 45 е сега достапен со една важна надградба благодарение на новиот сензор TOUCH SYSTEM, патентиран Ghibli & Wirbel, ROUND 45 може да се помести и контролира само со користење на палец: интуитивен, лесен за употреба и сигурен.

Дисковата машина 45 Е 55 е електрична верзија, со стандарден кабел од 25 метри.

Дополнителни информации

Ширина на чистење

530mm

Продуктивност на чистење / Практично)

2120 – 1060m²/h

Напојување

230 V – 50 Hz

Мотор на четка

1360W

Брзина на моторот

170rpm

Вакум на моторот

600W

Вакум

1250mbar – mmH2O

Ниво на бучава

63dB(A)

Резервоар за чиста вода

45l

Отпадна вода

47l

Тежина ( со батерии)

91,5Kg

Кабел за напојување

25m

Димензии

1210x560x1040mm