Акции

FKC 36

Основни карактеристики

Напојување (50 Hz) 12 / DC
Димензија 780 x 420 x 1000
Тежина 37 + 23 (Batt.)
Чистење на површина 1100
Вакуумски мотор 200
Мотор за четки 250
Види ги сите карактеристики

Цена

110,000.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

FKC 36
Идеално е да се чистат и одржуваат мали и метежни простори до кои е тешко да се стигне со традиционалните машини и рачните системи.

Удобен е за носење и може лесно да се преклопи за складирање, поради малата големина.

Тој е опремен со отстранливи резервоари за отстранување на нечистотијата, за чистење на резервоарите и за услугата за одржување на машината.

Обезбедува долго време на работа со вклучена батерија 12 V 80Ah AGM; батеријата може лесно да се полни со едноставна постапка со вграден полнач 12 V 80Ah

Обезбедува одлично сушење на подот благодарение на прилагодливиот гумен, проследен со потпорните тркала и управувано од движењето на четката
Можеме да понудиме голем избор на додатоци како што се четки, држачи за подлошки, абразивни влошки и сечила за сушење направени од гума и полиуретан, за да се справите со сите видови нечистотија на кој било вид на површина

Дополнителни информации

Напојување (50 Hz)

12 / DC

Димензија

780 x 420 x 1000

Тежина

37 + 23 (Batt.)

Чистење на површина

1100

Вакуумски мотор

200

Мотор за четки

250

Дијаметар на четка

360

Четка за притисок

26

Резервоар за свежа вода

15 Л

Отпадна вода

17 Л