Акции

BR 40/10 C ADV

Основни карактеристики

Максималено чистење 400m²/h
Работна Ширина на четка 400 мм
Мотор на четки 2710 W
Капацитет на контејнер свежа вода 10 Л
Капацитет на контејнер за отпадна вода 10 Л
Фрекфенција 50 Hz
Види ги сите карактеристики

Цена

194,800.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.783-311.0

Опис

Овој компактен чистач за чистење може да се користи флексибилно.

Тивко чистење и чистење со правосмукалка се можни во двете насоки.

Има рачка што може да се склопи и да се одвојуваат резервоари, кои лесно можат да се транспортираат со заклучена рачка за носење.

Четките и усните за вшмукување лесно се заменуваат за неколку секунди без потреба од никакви алатки.

Дополнителни информации

Максималено чистење

400m²/h

Работна Ширина на четка

400 мм

Мотор на четки

2710 W

Капацитет на контејнер свежа вода

10 Л

Капацитет на контејнер за отпадна вода

10 Л

Фрекфенција

50 Hz

Тежина

30 кг

Напон

220-240 V

Димензии (L × W × H) (mm)

520 x 470 x 380