Акции

BD 40/12 C Bp

Основни карактеристики

Ширина на четка 385 мм
Вакум на ширина 450мм
Снага на мотор на четка 510 W
Батерија 24 V
Резервоар за свежа вода 12 Л
Резервоар за отпадна вода 12 Л
Види ги сите карактеристики

Цена

258,201.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.783-401.0

Опис

BD 40/12 C Bp
Многу компактна машина  за чистење со батерии, со свежа вода и

капацитет на резервоарот за отпадна  вода

од 12 литри и со работен капацитет од 1.100 м² / ч.

За економично и темелно одржување чистење на површини до 700 м²

 

Дополнителни информации

Ширина на четка

385 мм

Вакум на ширина

450мм

Снага на мотор на четка

510 W

Батерија

24 V

Резервоар за свежа вода

12 Л

Резервоар за отпадна вода

12 Л

Тежина со батерии

64 кг

Ниво на бучавост

66 db

Потрошувачка на вода

( 1 / L min)

Димензии (L × W × H) (mm)

810 x 430 x 710