Акции

KM 70/20 C 2SB

Основни карактеристики

Максимално чистење 3680 (m2/h)
Работна ширина без четка 480 (mm)
Работна ширина со 1 четка 700 (mm)
Работна ширина со 2 четки 960 (mm)
Капацитет на резервоар за ѓубре 42 / 20 (l)
Тежина 26 (kg)
Види ги сите карактеристики

Цена

55,500.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.517-107.0

Опис

Метларка рачна на туркање управувана преку двете тркала, така што да чисти подеднакво добро,

и налегнува  во левата и десната рака, а исто така нуди многу добри праволиниска контрола.

Докажано отпорна на влага со универзални влакна на четката за сите површини.

Руно филтер за ситен прав, робустна пластична рамка, главна ролер четка (лесно прилагодлива на површината) и две странични четки.

 

Дополнителни информации

Максимално чистење

3680 (m2/h)

Работна ширина без четка

480 (mm)

Работна ширина со 1 четка

700 (mm)

Работна ширина со 2 четки

960 (mm)

Капацитет на резервоар за ѓубре

42 / 20 (l)

Тежина

26 (kg)

Димензии ( LхWхH )

1300 x 765 x 1035 (mm)