Акции

KM 70/15 C

Основни карактеристики

Максималено чистење 2800 m²/h
Работна ширина 480 mm
Работна ширина со 1 четка 700 mm
Волумен на садот бруто 20 l
Тежина 20 kg
Димензии LxBxH: 950x810x360 mm
Види ги сите карактеристики

Цена

37,456.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.517-151.0

Опис

КМ 70/15 Ц е рачно управувана машина за метење на подови.

Таа сепак значителносе разликува со пониска цена, како резултат на намалување на димнзиите но сепак со задржани перформанси.

КМ 70/15 C е одличен избор за како за почетници исто така и за професионални корисници.

Дополнителни информации

Максималено чистење

2800 m²/h

Работна ширина

480 mm

Работна ширина со 1 четка

700 mm

Волумен на садот бруто

20 l

Тежина

20 kg

Димензии LxBxH:

950x810x360 mm