Дом и градина

Filter WD2 WD3 KWD1 KWD3 SE 4001 SE 4002

Основни карактеристики

Види ги сите карактеристики

Цена

950.00ден 800.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

Филтерот овозможува да се вакуумира без да се бара дополнителна промена на филтерот.

Погоден е за модели како што се Kärcher влажни и суви правосмукалки

WD 2 Plus, WD 3, KWD 1–KWD 3 и чистачите за вадење со прскање SE 4001 и SE 4002.