Дом и градина

Karcher K 3 Home T 150

Основни карактеристики

Електрична енергија 1 / 50 / 230 (Ph/V/Hz)
Проток на течност 380 (l/h)
Работен притисок 20 – 120 / 2 – 12 (bar/MPa)
Површински ефект 25 м2/h
Max. температура на влезна вода до 40* (°C)
Моќност 1,6 (кW)
Види ги сите карактеристики

Цена

15,020.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

Брзо поврзување
Цревото под висок притисок е лесно за употреба, само вметнете го или извадете го со едноставен клик од машината и пиштолот. Заштедува време и избегнува замор.

Отстранлив резервоар за детергент
Резервоар за детергент: Отстранливиот резервоар за детергент ја поедноставува употребата на детергент.

Кука за држач за кабел
Куката на држачот на цевката е голема и удобна затоа што овозможува да се намотува цевката AP.


Опрема:

  • Пиштол за прскање G 120 Q Full Control
  • Високопритисно црево 6 m
  • Високопритисна цевка Vario Power Jet
  • Глодало за чистење
  • Резервоар за користење средство за чистење
  • Вграден филтер за водa
  • Адаптер за градинарско црево A3 / 4″
  • Комплет за чистење на куќи T 150 и 0,5 л средство за камен и фасада

Дополнителни информации

Електрична енергија

1 / 50 / 230 (Ph/V/Hz)

Проток на течност

380 (l/h)

Работен притисок

20 – 120 / 2 – 12 (bar/MPa)

Површински ефект

25 м2/h

Max. температура на влезна вода

до 40* (°C)

Моќност

1,6 (кW)

Тежина

6,5 (kg)

Димензии (L x W x H)

275 × 279 × 803 (mm)