Дом и градина

K4 POWER CONTROL

Основни карактеристики

Снага на мотор 230 / 50 V / Hz
Проток на вода max. 420 l/h
Работен притисок 20 – max. 130
Мотор снага 1,8 kW
Површина на чистење 30 m²/h
Тежина со додатоци 14,4 kg
Види ги сите карактеристики

Цена

23,600.00ден 19,999.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.324-030.0

Опис

Добива оптимална поддршка преку апликацијата Kärcher Home & Garden,

вкл. Советник за апликација: Чистач на компресор K 4 Power Control со

пиштол за прскање G 160 Q Power Control и млазни црева.

Дополнителни информации

Снага на мотор

230 / 50 V / Hz

Проток на вода

max. 420 l/h

Работен притисок

20 – max. 130

Мотор снага

1,8 kW

Површина на чистење

30 m²/h

Тежина со додатоци

14,4 kg

Димензии(L × W × H) (mm)

402 x 306 x 588 mm