Дом и градина

K 5 FC *EU

Основни карактеристики

Електрична енергија 1 / 50 / 230 (Ph/V/Hz)
Проток на вода Max 500 (l/h)
Работен притисок 20-145 / 2-max.14.5 (bar/MPa)
Моќност 2,1 (кW)
Види ги сите карактеристики

Цена

26,500.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.324-500.0

Опис

K 5 Full Control е идеален за редовно чистење на средна количина на нечистотија на површина од 40 m² / час. Притисок се прилагодува на млазницата и може да биде ревидиран од страна на пиштол со LED индикатор – за максимална проверка.

Промената од висок притисок со типот на работа на детергентот се врши без да се менувааат додатоците.

Пиштолот е на дофат на вашите прсти и може заедно со четката да се одложи за кратко време. Благодарение на телескопското прилагодување на висината на рачката може да се постави во удобна работна положба. Покрај тоа K 5 Full Control поради ниското тежиште се докажува со поголема стабилност.


Опрема:

  • Пиштол за прскање Full Control
  • Високопритисно црево 8 m
  • Високопритисна цевка (VPS)
  • Глодало за чистење Blaster
  • Вграден филтер за водa
  • Тркала за движење
  • Брза спојка за високопритисно црево
  • Средство за чистење
  • Црево за детергент со филтер
  • Адаптер за градинарско црево

Дополнителни информации

Електрична енергија

1 / 50 / 230 (Ph/V/Hz)

Проток на вода

Max 500 (l/h)

Работен притисок

20-145 / 2-max.14.5 (bar/MPa)

Моќност

2,1 (кW)