Дом и градина

K 4 FC *EU

Основни карактеристики

Снага на мотор 1 / 50 / 230 (Ph/V/Hz)
Проток на вода 420 (l/h)
Работен притисок 20 – 130 / 2 – 13 (bar/MPa
Види ги сите карактеристики

Цена

27,500.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.324-000.0

Опис

Компресорски чистач со индикатор за притисок на пиштолот – за соодветен притисок на секоја површина. Идеален за повремено перење на средно ниво. Ефект на површина 30 m² / h. Нивото на притисок се прилагодува на млазницата и може да се контролира со LED индикатор – за максимална проверка.

Промената од висок притисок до работа со детергентот се врши без замена на млазницата. Благодарение на прилагодливиот телескопски држач, уредот се движи до соодветна работна висина и компактно се складира.

Покрај тоа, компресорот за чистење е со спуштен центар на гравитација и наклон за поголема стабилност, како и со практично водство на цревото. Наклонот исто така може да се користи како втора рачка за пренос, што го олеснува подигнувањето на уредот, ставањето го во кутија за носење.

Дополнителни информации

Снага на мотор

1 / 50 / 230 (Ph/V/Hz)

Проток на вода

420 (l/h)

Работен притисок

20 – 130 / 2 – 13 (bar/MPa