Акции

K 4 COMPACT

Основни карактеристики

Работен притисок 20-130(bar)
Проток на вода 420(l/h)
Мотор снага 1,8(kW)
Површина на чистење 30(m²/h)
Тежина со додатоци 13,8 (kg)
Димензии(L × W × H) (mm) 348 x 308 x 520
Види ги сите карактеристики

Цена

16,000.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.637-500.0

Опис

Било да е во багажниот простор на автомобил или горе на полица; благодарение на компактните димензии, мијачот под притисок K 4 Compact се вклопува насекаде без тешкотии.

Уредот е исто така неверојатно практичен кога се користи: флексибилниот K 4 Compact може да се користи и хоризонтално и вертикално, лесен е за транспорт и брз за затоплување и обезбедува целосна моќност на машината за миење притисок.

Покрај тоа, телескопската рачка со прилагодување на висината обезбедува пригодна висина на влечење.

Понатамошни детали за опремата: Две рачки за носење, Пиштол за активирање Quick Connect, 6 m црево под висок притисок, Vario Power спреј (VPS), нечистотија и филтер за вода.

Цревото за висок притисок и кабелот практично може да се чуваат на предниот капак. K 4 Compact, со мотор што се лади во вода и има површина од 30 m² / h, е идеално погоден за повремено чистење на умерена нечистотија (мали автомобили, градинарски огради, велосипеди, итн.).

Дополнителни информации

Работен притисок

20-130(bar)

Проток на вода

420(l/h)

Мотор снага

1,8(kW)

Површина на чистење

30(m²/h)

Тежина со додатоци

13,8 (kg)

Димензии(L × W × H) (mm)

348 x 308 x 520