Дом и градина

K 4 Compact UM + WB

Основни карактеристики

Работен притисок 20-130(bar)
Проток на вода 420(l/h)
Мотор снага 1,8(kW)
Површина на чистење 30(m²/h)
Димензии(L × W × H) (mm) 348 x 308 x 520
Види ги сите карактеристики

Цена

18,500.00ден 15,500.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.679-406.0

Опис

Флексибилната компресорска машина за перење K 4 Compact може да се користи и хоризонтално и вертикално, лесно се транспортира и брзо ја обезбедува целосната моќност на машината за перење под притисок со широк опсег на примени.
Ограничената серија вклучува и + WB 150 моќна четка за чистење чувствителни површини.

Дополнителни информации

Работен притисок

20-130(bar)

Проток на вода

420(l/h)

Мотор снага

1,8(kW)

Површина на чистење

30(m²/h)

Димензии(L × W × H) (mm)

348 x 308 x 520