Акции

K 3 PREMIUM

Основни карактеристики

Работен притисок 120 бар
Проток на вода 380 l/h
Мотор снага 1.6 kW
Тежина без додатоци 9.6 kg
Димензии (L x W x H) 285 / 331 / 563 mm
Напон струја 220 / 240 / 50 / 60 V / Hz
Види ги сите карактеристики

Цена

16,800.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.603-180.0

Опис

Дополнителни информации

Работен притисок

120 бар

Проток на вода

380 l/h

Мотор снага

1.6 kW

Тежина без додатоци

9.6 kg

Димензии (L x W x H)

285 / 331 / 563 mm

Напон струја

220 / 240 / 50 / 60 V / Hz